dansschool amsterdam
danslessen

GLO Entertainment Live is dé dansschool van Amsterdam. We richten ons op internationale dans, theaterlessen, zang en acteren. Alles op professioneel niveau waarbij we zowel amateurs als professionals begeleiden. Dansles Amsterdam is voor jong en oud.

Breed aanbod danslessen

We verzorgen danslessen voor iedereen, of je nu recreatief danst of voor de masterclass lessen gaat. Dansschool Amsterdam vindt het belangrijk dat iedereen kan én mag dansen. Urban dance is razend populair, geschikt voor iedereen die van Streetdance en Hip Hop houdt. De Street club dance is bedoeld voor volwassenen die hun dans naar een hoger niveau willen tillen.

Dansles in Amsterdam, ons aanbod is groot. Wat dacht je van Century Dance, waarbij Glo Entertainment Live koploper is. Wekelijks een uurtje dansen op de nieuwste maar ook oude hits uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90. Hierbij komen verschillende muziekstijlen voorbij.

Dansschool Amsterdam voor kinderen

Leer kinderen al vroeg met dans en muziek omgaan. Ons programma Song & Dance richt zich op een goede ontwikkeling van dans en zang, de perfecte combinatie voor kinderen. Hierbij maken we gebruik van herkenbare musical songs en de beste hits van Kinderen voor Kinderen.
Peuterdans of kleuterdans, ook dat zijn de bekende danslessen voor Amsterdam. Je kind leert zich spelenderwijs muzikaal en fysiek ontwikkelen. Wat biedt dansschool Amsterdam nog meer voor kinderen? Hieronder nog wat uit ons unieke aanbod danslessen voor kids:

  • Algemene Dansvorming (ADV)
  • Algemene muziek & theatervorming (AMTV)
  • Pop Show Musical Dance (PSMD)
  • Hip Hop
  • Freestyle Class

En nog veel meer. Bij dansschool Amsterdam vind je het allemaal. We delen onze recreatiedans in verschillende groepen in, te weten onderbouw, middenbouw, tussenbouw en bovenbouw.

reviews

"Mijn beide kinderen genieten ontzettend van de danslessen. Elke week staan ze te trappelen om weer aan de lessen deel te nemen. GLO Entertainment Live is een professionele dansschool die een warme familiesfeer uitdraagt. "

quote01

Deirdre van den Berkt

"Mijn dochter Charlie is gek op dansen. Ze danst nu sinds ze 3 jaar bij GLO Entertainment en ze heeft het ontzettend naar haar zin. Ze krijgt les van o.a. Glenn en Efke, die haar helpen groeien en begeleiden. De groepen zijn gezellig en iedereen is welkom. De verschillende dansstijlen en muziek maakt het heel afwisselend. Er is naast het leren en ontwikkelen ook ruimte voor gezelligheid en dat vinden wij heel belangrijk. Naast de lessen worden er ook diverse workshops aangeboden dus dat is erg leuk."

quote01

Brenda

"Mijn dochter (8) danst vanaf haar 3e levensjaar bij Glo. We kwamen terecht in een warm bad en sinds die dag zijn we nooit weggegaan! Diverse mogelijkheden voor jong en oud. Wil je talent, groei en jouw motivatie ontwikkelen en ontdekken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wees welkom."

quote01

Jessie Groot Zwaaftink

"Mijn dochter gaat al 4 jaar lang met enorm veel plezier naar de danslessen! Het is de persoonlijke aanpak en de variëteit aan dansstijlen die het zo leuk maakt! Zo leuk dat zelf ik als mama van... sinds anderhalf jaar met heel veel plezier de 30+ danslessen van Glenn volg ????"

quote01

Nathaly Watchman

Danslessen Amsterdam voor volwassenen

Je bent nooit te oud om te dansen. Of om dansen te leren. Dansles Amsterdam is dan ook een aanrader voor iedereen die in beweging wil komen. Lekker bewegen op muziek, gezellig in een groep met andere volwassenen. Leer individueel of samen dansen.

Een speciale dansles voor Amsterdammers is de Female Hip Hop. Freestyle dansen op verschillende muziekstijlen, maar dan met een vrouwelijke touch. Stoer maar toch vrouwelijk. Dames, laat je gaan!

We begeleiden beginners, half gevorderden en gevorderden tijdens de beste dansles van Amsterdam. Denk hierbij aan urban dance, Hip Hop, modern jazz, dancehall en niet te vergeten commercial dance. Nieuwsgierig naar deze en andere danslessen bij dansschool Amsterdam? Kom eens kijken bij GLO Entertainment Live.

commercial dance

Modern / Jazz

Urban / Hip Hop Dance

kleuterdans

Pole Dance

afro Dance 

Dansschool Amsterdam – de gezelligste plek

Je moves tijdens een avondje stappen laten zien of professioneel dansen, lessen en inspiratie vind je bij dansschool Amsterdam. De meest gezellige plek om te zijn. Tijdens je vrije uurtjes, na school of naar het werk, wanneer zien we je? Ontwikkel je eigen stijl of leer alles over Afrikaanse dans, de ritmische urban dansstijl, techniek, choreografie en natuurlijk uitstraling.

Dansschool Amsterdam is niet alleen reuzegezellig, ook werk je aan je kracht en lenigheid. Bovendien leer je improviseren. Ook voor kinderen is dit een absolute aanrader. Goed voor hun muzikale, lichamelijke én geestelijke ontwikkeling.

We richten ons niet alleen op recreatief dansen maar vooral op de commerciële danswereld waaronder modeshows, tv-programma’s, videoclips etc. Naast dansschool Amsterdam is GLO Entertainment Live ook gevestigd in Enschede en Mechelen.

GLO Entertainment team

Lesrooster Amsterdam

10:00 – 11:00
Outdoor
Zumba beginners
Volwassenen
Docent: Astrid GM Gilds
19:00 – 20:00
Indoor *
Urban/Hip Hop
12 t/m 17 jaar
Docent: Glenn Lodeweges
20:00 – 21:00
Indoor *
Femme slow sensuele
Volwassenen
Docent: Glenn Lodeweges
17:00 – 18:00
Indoor *
Modern/jazz
7 t/m 11 jaar
Docent: Efke Valentien
18:00 – 19:00
Indoor *
Afro dance
12 t/m 17 jaar
Docent: Jaleesa Wijntuin
19:00 – 20:00
Indoor *
Afro Dance/strong>
Volwassenen
Docent: Jaleesa Wijntuin
11:15 – 12:00
Indoor *
Peuterdans
2 t/m 4 jaar
Docent: Gillian Boezerman
15:00 – 15:45
Indoor *
Kleuterdans
4 t/m 6 jaar
Docent: Gillian Boezerman
17:00 – 18:00
Outdoor
Commercial dance
7 t/m 11 jaar
Docent: Aliyah Kolf
18:00 – 19:00
Outdoor
Commercial dance
12 t/m 17 jaar
Docent: Aliyah Kolf
19:15 – 20:15
Outdoor
Zumba
Volwassenen
Docent: Astrid GM Gilds

17:00 – 18:00

Dance Workout family
Kids/jeugd
Outdoor Docent: Glenn Lodeweges

18:00 – 19:00

Art Freestyle
Kids/jeugd
Outdoor Docent: Glenn Lodeweges
10:00 – 11:00
Outdoor
Zumba
Volwassenen
Outdoor Docent: Gillian Boezerman
17:30 – 19:00
Outdoor
Selectietraining
GLO SQUAD
Outdoor Docent: Glenn & Aliyah
20:00 – 21:00
Outdoor
Century Dance
Volwassenen
Outdoor Docent: Glenn Lodeweges
09:30 – 10:15
Indoor *
Peuter
2 t/m 4 jaar
Docent: Glenn Lodeweges
10:15 – 11:00
Indoor *
Kleuter
4 t/m 6 jaar
Docent: Glenn Lodeweges
10:45 – 11:30
Outdoor
Peuter & Kleuter
3 t/m 6 jaar
Docent: Glenn Lodeweges
11:30 – 12:30
Outdoor
Urban/streetdance
7 t/m 11 jaar
Docent: Glenn Lodeweges
13:00 – 14:00
Outdoor
Selectietraining
Dream Stars
Docent: Glenn Lodeweges

(*) Deze lessen zijn er weer wanneer wij weer binnen mogen lessen.

Heb jij een inkomensdaling door Corona?
Jongerencultuurfonds is er ook voor jou. Klik hier om meer te lezen over de speciale regeling voor ouders die geraakt zijn door corona en geen stadspas hebben.

Maak kennis met Glenn Lodeweges

Glenn is performer en choreograaf en eigenaar van twee vestigingen van GLO Entertainment Live, in Amsterdam en Enschede.

EERSTE KENNISMAKING MET DANS

Op zes jarige leeftijd kwam Glenn voor het eerst in aanraking met dans.

OPLEIDING

In 2007 deed Glenn auditie bij Lucia Marthas, institute for performing arts, te Amsterdam. Glenn werd na een strenge auditie ronde, toegelaten aan de Hogeschool Dansacademie Lucia Marthas te Amsterdam. In 2012 studeerde hij af.

glenn Lodeweges

PERFORMER EN CHOREOGRAAF

Glenn is bekend in het commerciële werkveld en heeft o.a. gewerkt voor televisie programma’s zoals RTL Efteling TV, Schatkamer  en Kinderen Voor Kinderen.

EIGENAAR

Eind 2012 kreeg Glenn het idee om een eigen entertainment bedrijf te starten.

DOCENTEN & CHOREOGRAFEN

Ons docententeam is samengesteld uit academische geschoolde docenten in diverse stijlen en takken van dans, stage coaching, artiestenmanagement, pedagogiek en onderwijs.

Glenn Lodeweges

Art Director

Aliyah Kolf

Teacher Choreograaf

Efke Valentien

Teacher Choreograaf

Quinty van der Boogaard

Teacher Choreograaf

Julia Lefers

Teacher Choreograaf

Gillian Boezerman

Teacher Choreograaf

Jay Lodeweges

Directie secretaresse

Marijke Lodeweges

Relatiebeheer

Proefles! Schrijf je in.