Wie zijn wij?

Welkom bij Glo Entertainment Live | Arts Performance Skool

Glo Entertainment Live levert internationaal dans, zang, acteer en theaterlessen op professioneel niveau voor zowel amateurs als professionele dansers. Wij richten ons op de commerciële danswereld, (Amusement Entertainment) van videoclips, modeshows, showballet, tv programma’s en nog veel meer.

Ons docententeam is samengesteld uit academisch geschoolde docenten in diverse stijlen en takken van dans, stage coaching en entertainment.

Zowel in Nederland als in België zijn wij actief met onze Arts Performance Skool vestigingen. Waar wij zowel amateur als Master Class danslessen aanbieden.

Met als toekomst perspectief dat deze scholen op den duur de grootste worden in aanbod van diverse stijlen dans en ontwikkelingsmogelijkheden voor jong en oud.

Wij leveren professionele dans van recreant tot aan professional. Ons bedrijf bestaat uit 3 pijlers.

Docenten/
Choreografen

Glenn Lodeweges

Glo Entertainment Live is opgericht door Glenn Lodeweges. In 2007 werd hij, na een strenge auditie ronde, toegelaten aan de Hogeschool Dansacademie Lucia Marthas te Amsterdam. In 2012 studeerde hij af, waarbij voor hem duidelijk was om voor zichzelf te beginnen in de entertainment. Hij is bekend in het commerciële werkveld en heeft tijdens zijn studie gewerkt voor televisie programma's zoals RTL Efteling TV, Schatkamer  en Kinderen Voor Kinderen.

Sinds 2014 is hij praktiserend docent van de vooropleiding aan de AHK, Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten.

Zoe Tjokaliem

Zoe Tjokaliem

Loewana

Loewana

Efke Valentien

Ben Efke Valentien 36 jaar en geef danslessen voor kinderen en volwassenen. Woon in Amsterdam en heb Aalo opleidingen gedaan dansinstructeur enz. Heb ook verschillende workshops gedaan dansen en ook bijv speciale dreumes peuter cursus die heb ik pas nog gedaan. Het is altijd al een grote passie geweest en vroeger dan ook veel door het hele land opgetreden en gedanst en entertainment gedaan. Wat is nou zo mooi dat ik het nu kan overbrengen en aan andere kan leren hoe leuk dansen is. Werk vooral ook met veel kleine kindjes, omdat ik dat super leuk vindt en ze al jong heel veel kan leren en laten zien dat dansen ook vooral plezier is. Werk met de hele kleintjes dan ook vooral met thema's .  Daarom vindt ik het nu vooral ook erg leuk dat ik hier nu de kleuter lessen mag doen. Maar vindt allelei leeftijden leuk en geef nu aan kinderen en volwassen les. Bij volwassen geef ik dansles ,maar ook zumba en shape lessen echt wat heftiger maar wel met wat dans er altijd in.

"Wordt altijd erg vrolijk van mensen en dansen dus hoe gaaf als je dit werk kan doen dan. Heb er erg zin in om te beginnen."

Romario Berrenstein

Romario Berrenstein

Jeritza Toney

Jeritza is begonnen met drama- en muzieklessen geven aan kinderen in haar omgeving die niet de mogelijkheden hadden om dure regulieren lessen te volgen. Haar eigen kinderen waren haar eerste deelnemers. Haar creatieve manier van lesgeven in combinatie met eigen geschreven kinderliedjes, in samenwerking met haar kinderen waren de basis voor het uitbreiden van haar eigen drama- en muzieklessen. De groep "The Jeritza Kids" die uiteindelijk in 1998 is opgericht en op verschillende podia heeft gestaan was het begin. Verder staat zij bekend als "Musical Storyteller" is een ras entertainer.

"Follow Your Dreams and Your Heart will Follow"

Rochelle Willemsen

Ik begon met dansen toen ik 5 was. Op een amateur dansschool volgende ik verschillende lessen zoals tapdance, jazz, streetdance, ballet en showdance. Toen ik 17 jaar was werd ik aangenomen op de Dansacademie Lucia Marthas. Daar heb ik in 2012 mijn diploma gehaald en een jaar stage gelopen bij RTL Wentink, het Hollands Show Ballet. Daarna ben ik een Docent Dans HBO opleiding begonnen bij het AHK in Amsterdam.
Ik geef jazz, female hiphop, streetdance en tapdance.

"Elke dag opnieuw ben ik blij met het vak wat ik gekozen heb en ik ben dankbaar dat ik dat met alle plezier door kan geven!"

 

Tyrone Menig

Op 16-jarige leeftijd ben ik begonnen met een productie voor jongeren bij Wies Bloemen, mijn eerste aanraking met dans. Daar vond ik mijn passie voor dans, dus ben ik later begonnen aan MBO-opleiding Dans Lucia Marthas. Ondertussen heb ik ook vele hiphop en breaklessen bij Studio West genomen. Tevens heb ik op 18-jarige leeftijd hiphoplessen gegeven bij Combidance.
Na Lucia Marthas ben ik verder gaan studeren aan de Jazz-musicaldance opleiding op de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten. Daar zit ik momenteel in mijn 2e jaar, waar ik les krijg in de stijlen jazz, modern, tap, klassiek en urban.
Ik heb vaak deelgenomen aan vele hiphopbattles, ook ben ik bij Juste Debout Amsterdam 2013 tot de finale gekomen in de Experimental Battle. 
In de zomer van 2013 heb ik opgetreden bij de Theaternight van Summer Dance Forever in Paradiso. Ikzelf specialiseer me vooral in de stijlen hiphop, break, house, en tap. En ik geef les in de stijlen hiphop en break.
Een van de belangrijkste dingen die ik in dans vind, is goed luisteren naar de muziek en je daardoor laten leiden.

''Don't move to music, let music move you.''

 

Portfolio