Welkom bij GLO Entertainment Live | Arts Performance Skool - Mechelen(B).

GLO Entertainment Live levert internationaal dans, zang, acteer en theater lessen op professioneel niveau voor zowel amateurs als professionele dansers. Wij richten ons op de commerciële danswereld (Amusement en Entertainment) van videoclips, modeshows, showballet, Tv programma’s en nog veel meer.

Ons docententeam is samengesteld uit geschoolde docenten in diverse stijlen en takken van dans en entertainment.

Wij zijn een unieke samenwerking aan gegaan met Sport centrum de Nekker in Mechelen waar wij zowel amateur als master Class danslessen kunnen aanbieden.

Amateur dans

Wil jij fanatiek dansen en plezier en entertainment beleven schrijf je dan in voor de Amateur lessen. Deze worden gegeven door ervaren docenten die bekend zijn in de televisie wereld en daarbuiten een opleiding hebben gevolgd op een van de hogescholen in Nederland/België op het gebied van dans en performance.

Master Class

Wil jij meer dan alleen fanatiek dansen en echt iets bereiken en leren op top niveau, dan zijn de master class lessen echt iets voor jou. De docenten zijn geselecteerd op stijl en bekend binnen de danswereld, choreografen & dansers die werkzaam zijn voor internationale artiesten of bekend zijn om een specifieke stijl van dansen bijv. Afro Dancehall, House, Hip Hop, Whacking, Locking, Popping Break dance, Pop Performance en nog veel meer.

Workshops

Is dit nog niet genoeg en wil jij nog meer ervaren op doen dan kan je ieder kwartaal deelnemen aan geweldige workshops waarin je nog specifieker kan ontwikkelen. Choreografen en docenten delen hun ervaring speciaal met jou.

Lesrooster

Polyvalente zaal

Zondag Lesvorm Categorie/Niveau Docent
12:00 - 13:00 Algemene Dansvorming (ADV) 3 t/m 5 jaar Jachinta
14:00 - 15:00 Urban/Streetdance 6 t/m 8 jaar Jachinta
15:00 - 16:00 Pop Show Musical Dance (PSMD) 8 t/m 10 jaar Jachinta
16:00 - 17:00 Pop Show Musical Dance (PSMD) 11 t/m 14 jaar Jachinta

(*) Inval docent

Master class*

Vrijdag Lesvorm Categorie/Niveau Docent Lesgeld
17:00 - 18:00 Hip Hop (*) Open class  Jacintha   €40
18:00 - 19:00 Afro Dancehall(*) Open class  Jacintha   €40
19:00 - 20:00 House Dance (*) Open class  Jacintha   €40
20:00 - 21:00 Whacking(*) Open class  Jacintha   €40

(*) Bij voldoende aanmeldingen