GLO Entertainment Live | ARTS PERFORMANCE SKOOL

Welkom bij GLO Entertainment Live de toekomst in Dans & Internationale Entertainment.

GLO Entertainment Live levert internationaal dans, zang, acteer en theaterlessen op professioneel niveau voor zowel amateurs als professionele dansers. Wij richten ons op de commerciële danswereld, (Amusement entertainment) van videoclips, modeshows, showballet, Tv programma’s en nog veel meer.

Ons docententeam is samengesteld uit academisch geschoolde docenten in diverse stijlen en takken van dans, stage coaching, artiesten management en entertainment.

Zowel in Nederland als in België  zijn wij actief met onze Arts Performance Skool vestigingen. Waar wij zowel amateur als Master Class dans lessen aanbieden.

Met als toekomst perspectief dat deze scholen op den duur de grootste worden in aanbod van diverse stijlen dans en ontwikkelingsmogelijkheden voor jong en oud. Waarna zij door kunnen stromen naar ons Studio’s traject.

Recreatie dans

Wil jij fanatiek dansen, plezier en entertainment beleven schrijf je dan in voor de recreatie lessen. Deze worden gegeven door ervaren docenten die bekent zijn in de televisie wereld en daarbuiten een opleiding hebben gevolgd op een van de hogescholen in Nederland/België op dans en performance gebied.

Recreatie afdeling Jeugd bestaat uit de volgende categorieën & niveaus:

  • Onderbouw (Ob)     : basisonderwijs groep 3 en 4             - 6 t/m 8 jaar
  • Middenbouw (Mb)  : basisonderwijs groep 5 en 6            - 8 t/m 10 jaar
  • Tussenbouw (Tb)    : basisonderwijs groep 7 en 8            - 11 t/m 12 jaar
  • Bovenbouw (Bb)      : voortgezet onderwijs klas 1 t/m 6  -12 t/m 16 jaar

 
Recreatie Volwassenen word aangegeven met de volgende niveaus:

  • Beginners:
  • Half gevorderd:
  • Gevorderd:
  • Vanaf 16 jaar is het (eventueel in overleg) mogelijk om de lessen van Recreatie Volwassenen te volgen.


Master Class

Wil jij meer dan alleen fanatiek dansen en echt iets bereiken en leren op top niveau, dan zijn de Master Class lessen echt iets voor jou. De docenten zijn geselecteerd op stijl en bekend binnen de danswereld,  choreografen & dansers die werkzaam zijn voor internationale artiesten of bekend zijn om een specifieke stijl van dansen bijv. Afro Dancehall, House, Hip Hop, Whacking, Locking, Popping Break Dance, Pop Performance en nog veel meer.


Workshops

Is dit nog niet genoeg en wil jij nog meer ervaren op doen, dan kan je ieder kwartaal deelnemen aan geweldige workshops waarin je nog specifieker kan ontwikkelen en choreografen en docenten delen hun ervaring speciaal met jou.

Dans disciplines

Algemene Dansvorming (ADV)

Een academisch programma speciaal voor de ontwikkeling van peuter en kleuters. Iedere 6 weken een nieuw thema, waar mee uw kind in contact kom met dans. Tijdens de 6 weken zal u kind door middel van een verhaal leren dansen. Met als onderdelen fantasie beleving, fysieke ontwikkeling, ruimtelijke beweging & muzikale ontwikkeling.

Algemene Musicale vorming (AMV)

Een musical programma dat is gemaakt door GLO Entertainment Live om peuters en kleuter op een speelse manier kennis te laten maken met muziek, ritme en zang.

Klassiek ballet

Klassiek ballet is in de zeventiende eeuw in Frankrijk ontstaan aan het hof van Lodewijk de Veertiende. Het bijzondere aan klassiek ballet is dat de techniek die toen werd vastgelegd nog altijd de basis vormt. Over de hele wereld gebruikt men tijdens de balletles dus dezelfde oefeningen.

Klassiek ballet ziet er vaak sierlijk uit. De bewegingen zijn licht en rond en de benen en armen vormen mooie lange lijnen. Er wordt razendsnel gedraaid en torenhoog gesprongen. Soms lijkt het alsof de dansers geen last ondervinden van de zwaartekracht. Een uitgesproken kenmerk van klassiek ballet is het gebruik van ‘vijf basisposities’.

Pop Show Musical Dance (PSMD)

Een programma dat op kunst academies word gebruikt in vooropleiding en opleidingstrajecten op Mbo & Hbo niveau. Uw kind leert op een leuke manier techniek, Dynamiek & Stage performing (uitstraling). En dat allemaal met een commercieel karakter, zoals te zien is bij wereld artiesten als Beyonce, Chris Brown, Rihanna, Usher, ect.

Song & Dance

Wilt u dat u kind verder ontwikkeld in dans gecombineerd met zang dan is dit een interessant programma voor u en uw kind. Dansen en zingen op bekende nummers zoals Kinderen voor kinderen & Musical hits.

Urban Dance

Houdt jij van streetdance & Hip Hop en wil je net zo dansen als bekende Hip Hoppers, dan is Urban Dance de juiste keuze voor jou. Je leert in deze les de basis van verschillende dansdisciplines vanuit de underground. 

Basic Dance for Adults

Nieuw in Nederland en momenteel alleen bij Glo Entertainment Live | Arts performance skool vestigingen. Speciaal voor de leeftijds categorie 30+ bieden wij Basic Dance for Adults aan, lekker een uurtje dansen op nieuwe en oude hits. Deze les bevat onder anderen een warming-up, buik en bilspieren, choreografie basic & flow down. Iedere 8 weken weer een nieuwe stijl en een ander muziek keuze. U zult de basis leren van Salsa, Motown, 70's, 80's,90's stijlen, funky dance, urban dance, show dance en nog veel meer. 

Hip Hop

Hiphop lijkt veel op Streetdance maar kenmerkt zich door de grote bewegingen van het lichaam, het bouncen en de losse, haast nonchalante stijl van bewegen.

Street club dance

Een nieuw programma special voor de adults die net een stapje verder willen.
Vergelijkbaar met de basic dance for adults alleen zijn er vernieuwende en dynamisch elementen aan toegevoegd, ook zult u meer aandacht krijgen op performance en uitwerkingen van de choreografie.

Afro Dance

Afrikaanse dans is een heel energieke en explosieve vorm van dans. De nadruk ligt op het dansplezier, de wisselwerking tussen ritme en dans en het voluit en actief bewegen van het hele lichaam. Ook wordt aandacht besteed aan de bijbehorende muziek, zang en eventuele attributen, zoals kalebassen en djembe.

Dancehall

Dancehallis een sexy stoere en bovenal ritmische urban dansstijl die van orgine uit Jamaica komt. Op de beat shake je je hele lichaam los. Op dit moment id deze dansstijl ongelooflijk populair in het westen van Nederland. Zodra je de bewegingen begrijp is het een stijl waarmee je kei haard kunt performanen

Female Hip Hop

Female Hip Hop is freestyle dansen met een vrouwelijk touch op verschillende soorten muziekstijlen. Deze manier van dansen zie je terug in clubs en discotheken. Tijdens de les ga je werken aan techniek, choreografie, uitstraling, entertainment, samenwerking, improvisatie, kracht en lenigheid. 

Freestyle Class

Binnen deze les ontwikkel je je eigen stijl. De docent geeft ondersteuning bij het maken
van choreografie en de verschillende muziekkeuzes die daar bij horen. Iedere week eindigt
de les met een creatieve opdracht voor thuis. De opdrachten bestaan uit bijvoorbeeld
video inspiraties, het uitschijven van muziek en/of choreografie. Door deze les wordt je
een individuele danser en leer je samen te werken met andere dansers.