GLO Entertainment Live | ARTS PERFORMANCE SKOOL

Welkom bij GLO Entertainment Live jouw toekomst in Dans & Internationale Entertainment.

GLO Entertainment Live levert internationaal dans, zang, acteer en theaterlessen op professioneel niveau voor zowel amateurs als professionele dansers. Wij richten ons met onze dansscholen op de commerciële danswereld, (Amusement entertainment) van videoclips, modeshows, showballet, Tv programma’s en nog veel meer.

Ons docententeam is samengesteld uit academisch geschoolde docenten in diverse stijlen en takken van dans, stage coaching, artiesten management en entertainment.

Zowel in Nederland als in België  in onze vestigingen Enschede , Amsterdam en Mechelen zijn wij actief met onze Arts Performance Skool. Waar wij danslessen aanbieden voor zowel recreatief, amateur als Master Class lessen.

Met als toekomst perspectief dat deze scholen op den duur de grootste worden in aanbod van diverse stijlen dans en ontwikkelingsmogelijkheden voor jong en oud. Waarna zij door kunnen stromen naar ons vooropleidings-traject Studio’s.

 

Rooster    Enschede    Amsterdam    Mechelen

Recreatie dans

Wil jij fanatiek dansen, plezier en entertainment beleven schrijf je dan in voor de recreatie lessen. Deze worden gegeven door ervaren docenten die bekent zijn in de televisie wereld en daarbuiten een opleiding hebben gevolgd op een van de hogescholen in Nederland/België op dans en performance gebied.

Recreatie afdeling Jeugd bestaat uit de volgende categorieën & niveaus:

  • Onderbouw (Ob)     : basisonderwijs groep 3 en 4             - 6 t/m 8 jaar
  • Middenbouw (Mb)  : basisonderwijs groep 5 en 6            - 8 t/m 10 jaar
  • Tussenbouw (Tb)    : basisonderwijs groep 7 en 8            - 11 t/m 12 jaar
  • Bovenbouw (Bb)      : voortgezet onderwijs klas 1 t/m 6  -12 t/m 16 jaar

Recreatie Volwassenen word aangegeven met de volgende niveaus:

  • Beginners:
  • Half gevorderd:
  • Gevorderd:
  • Vanaf 16 jaar is het (eventueel in overleg) mogelijk om de lessen van Recreatie Volwassenen te volgen.

Vooropleiding

Wil jij meer dan alleen fanatiek dansen en echt iets bereiken en leren op top niveau, dan is de vooropleiding echt iets voor jou. Hiermee is een stap gemaakt in de goede richting als je een toekomst wilt als professionele danser en/of choreograaf. De docenten zijn geselecteerd op stijl en bekend binnen de danswereld,  choreografen & dansers die werkzaam zijn voor internationale artiesten of bekend zijn om een specifieke stijl van dansen bijv. Afro Dancehall, House, Hip Hop, Whacking, Locking, Popping Break Dance, Pop Performance en nog veel meer.

Demoteam

Ook is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een van onze demoteams "Star Creations" die ingezet worden voor show’s, optredens en wedstrijden. Er zullen per kwartaal audities worden gehouden waaruit een selectie wordt gemaakt..


Workshops

Is dit nog niet genoeg en wil jij nog meer ervaren op doen, dan kan je ieder kwartaal deelnemen aan geweldige workshops waarin je nog specifieker kan ontwikkelen en choreografen en docenten delen hun ervaring speciaal met jou.

Dans disciplines

Algemene Dansvorming (ADV)

Een academische programma speciaal voor de ontwikkeling van peuter en kleuters met iedere 6 weken een nieuw thema, waarmee wij uw zoon/dochter kennis laten maken met verschillende dansstijlen als ballet, musical & Hip Hop.

Ook maatsoorten, tellen en luisteren naar verschillende ritmes komt in deze les aan bod. Uitgebreider dan in de peuterdanslessen leren de kinderen om zich bewust te worden van hun omgeving. Ze leren om veelzijdig met verschillende kwaliteiten te dansen en ze kunnen de eerste echte dans bewegingen uitvoeren en benoemen.

Hierdoor zal de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling vooruitgaan en ook op sociaal gebied zullen de kinderen groeien. In onze kindvriendelijke zalen met kleurrijke lichten en effecten zullen de kinderen zich geen minuut vervelen want wij doen ook verrassende en tevens leerzame dansspelletjes! 

Algemene Muziek & theatervorming (AMTV)

Een speciaal lesprogramma waarbij peuters & kleuters op een speelse manier kennis maken met dans, muziek & theatervorming. Samen zingen, acteren,  naar verhaaltjes luisteren en leren vertellen. Voor ieder kind een geweldige beleving binnen onze Arts Performance Skool vestingen. Ons programma AMTV zal worden geleid door niemand minder dan Jeritza Toney.

Binnen ons aanbod voor peuters & kleuters dans, muziek & theatervorming zijn kinderen welkom vanaf het moment dat hij/zij zelfstandig kan lopen.

Pole Dance Sensual

...

Pop Show Musical Dance (PSMD)

Een programma dat op kunst academies worden gebruikt in vooropleiding en opleidingstrajecten op Mbo & Hbo niveau. Uw kind leert op een leuke manier techniek, Dynamiek & Stage performing (uitstraling). En dat allemaal met een commercieel karakter, zoals te zien is bij wereld artiesten als Beyonce, Chris Brown, Rihanna, Usher, ect.

Song & Dance

Wilt u dat u kind verder ontwikkeld in dans gecombineerd met zang dan is dit een interessant programma voor u en uw kind. Dansen en zingen op bekende nummers zoals Kinderen voor kinderen & Musical hits.

Urban Dance

Houdt jij van streetdance & Hip Hop en wil je net zo dansen als bekende Hip Hoppers, dan is Urban Dance de juiste keuze voor jou. Je leert in deze les de basis van verschillende dansdisciplines vanuit de underground. 

Century Dance 

Nieuw in Nederland en momenteel alleen bij Glo Entertainment Live | Arts Performance Skool vestigingen. Speciaal voor de leeftijd categorie 25+ bieden wij Century Dance aan, lekker een uurtje dansen op nieuwe en oude hits. Super leuk gevarieerd maar ook intensief. Deze les bevat onder anderen een pittige warming-up, buik en bilspieren, choreografie warming-up & cooling-down.
Iedere 4 weken weer een nieuwe stijl en een ander muziek keuze. U zult de basis leren van Salsa, Motown, 70's, 80's,90's stijlen, funky dance, urban dance, show dance en nog veel meer. De les duurt 1 uur met veel plezier en goed voor je lichaam.

Hip Hop

Hiphop lijkt veel op Streetdance maar kenmerkt zich door de grote bewegingen van het lichaam, het bouncen en de losse, haast nonchalante stijl van bewegen.

Street club dance

Een nieuw programma special voor de adults die net een stapje verder willen.
Vergelijkbaar met de basic dance for adults alleen zijn er vernieuwende en dynamisch elementen aan toegevoegd, ook zult u meer aandacht krijgen op performance en uitwerkingen van de choreografie.

Afro Dance

Afrikaanse dans is een heel energieke en explosieve vorm van dans. De nadruk ligt op het dansplezier, de wisselwerking tussen ritme en dans en het voluit en actief bewegen van het hele lichaam. Ook wordt aandacht besteed aan de bijbehorende muziek, zang en eventuele attributen, zoals kalebassen en djembe.

Dancehall

Dancehallis een sexy stoere en bovenal ritmische urban dansstijl die van orgine uit Jamaica komt. Op de beat shake je je hele lichaam los. Op dit moment id deze dansstijl ongelooflijk populair in het westen van Nederland. Zodra je de bewegingen begrijp is het een stijl waarmee je kei haard kunt performanen

Female Hip Hop

Female Hip Hop is freestyle dansen met een vrouwelijk touch op verschillende soorten muziekstijlen. Deze manier van dansen zie je terug in clubs en discotheken. Tijdens de les ga je werken aan techniek, choreografie, uitstraling, entertainment, samenwerking, improvisatie, kracht en lenigheid. 

Freestyle Class

Binnen deze les ontwikkel je je eigen stijl. De docent geeft ondersteuning bij het maken
van choreografie en de verschillende muziekkeuzes die daar bij horen. Iedere week eindigt
de les met een creatieve opdracht voor thuis. De opdrachten bestaan uit bijvoorbeeld
video inspiraties, het uitschijven van muziek en/of choreografie. Door deze les wordt je
een individuele danser en leer je samen te werken met andere dansers.

Modern

 

Peuterdans

 

Kleuterdans